Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Анонс "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН": Виїзна і виносна торгівля - відмінний спосіб збільшення товарообігу

25 травня 2012, 15:37
415
0
Реклама

Не секрет, що виїзна і виносна торгівля - одна з форм внемагазинной продажу товарів, відмінною рисою якого є відсутність торгового залу для обслуговування покупців. Такий спосіб торгівлі зв'язаний з різними нюансами, і як мовиться: "У кожній справі, рухаючись до мети, потрібно усюди пам'ятати про мілини!".

Головна тема нового номери "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" покликана позначити усі ці нюанси (можливі мілини), щоб така торгівля проходила без яких-небудь порушень і приносила тільки прибуток.

"Де двоє, там ринок, троє - базар, а семеро - ярмарок". Ця народна мудрість дійшла до нас з глибини віків. На відміну від ярмарків, які окрім функції місця торгівлі використовуються ще і як місце зустрічей торговців, що обмінюються один з одним своїми знаннями і досвідом, виставки - це ринкові заходи з обмеженим часом проведення. Завдання підприємств, що беруть участь у виставках, полягає в інформуванні відвідувачів про характерні для конкретного підприємства товари, роботи, послуги, якість, ціну і інші принади виставкових експонатів.

Із статті "Виставки і ярмарки : беремо участь і враховуємо витрати" ви дізнаєтеся про документальне оформлення участі суб'єктів підприємництва в ярмарках і виставках, особливостях використання РРО на таких заходах, інших організаційних моментах.

Протягом теми торгівлі в новому номері вашій увазі пропонується розгляд особливостей системи преміювання працівників в торгівлі.

Крім того, ви знайдете іншу важливу і корисну інформацію, включаючи відповіді на актуальні питання, що стосуються різної тематики : від порядку оформлення первинних документів до представлення податкової звітності.

На закінчення хочемо звернути увагу суб'єктів господарювання, чия діяльність безпосередньо пов'язана з IT- сферою, на рубрику "КОРОТКО Про ВАЖЛИВИЙ". У ній ми розповіли про двох законахякі спрямовані на розвиток і підтримку програмної індустрії і які 24.05.2012 р. були прийняті ВРУ в другому читанні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини