Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЮРЛИГА - лідер серед профільних юридичних ЗМІ

23 травня 2012, 09:50
190
1
Реклама

Проект ЮРЛИГА компанії ЛІГА :ЗАКОН стартував в грудні 2011 року і покликаний об'єднати на своєму майданчику усіх гравців ринку юридичних послуг. Всього з початку старту проекту було реалізовано більше 10 різних масштабних заходів, серед яких круглі столи по змінах законодавства, освітні семінари і майстер-класи.

Серед ключових ініціатив, реалізованих проектом за останні півроку : перші юридичні дебати з онлайн трансляцією за участю Олега Рябоконя, глави ВОО "Громадський рух Олега Рябоконя" і лідера політичної партії "Нашу годину" і Ігоря Шевечнко, глави Меритократической партії України; також перший інформаційно-аналітичний інтернет-канал ЮРTV c видео-подкастами, відео-інтерв'ю і коментарями учасників ринку; ексклюзивний курс лекцій Олега Рябоконя про лідерство в юридичному бізнесі.

Олександр Мартыненко

Клавдія Шевелюк

ЮРЛИГА стала ексклюзивним інтернет-партнером Асоціації адвокатів України і її проекту "Історія адвокатури України"також правовим медіа-партнером Національного конкурсу бізнес-кейсів з КСОякий проводить Центр "Розвиток КСО" за підтримки компаній Ernst&Young і МТС Україна. ЮРЛИГА також тісно співпрацює з іншими профільними громадськими організаціями. З Центром також запланована довгострокова співпраця, у рамках якого ЮРЛИГА планує у кінці року провести премію в області соціальної відповідальності юридичного бізнесу.

Олександр Мартыненкостарший партнер, керівник комерційної практики і практики вирішення суперечок юридичної фірми CMS Cameron McKenna коментує: "Ми стали працювати з проектом ЮРЛИГА практично з самого початку його існування, оскільки віримо в його успіх. Нам подобається цей ресурс, адже він об'єднує увесь юридичний ринок і є самостійним і об'єктивним".

"Ми раді, що ринок позитивно прийняв наш проект, це доводить щоденний ріст аудиторії нашого порталу і відгуки учасників наших заходів. Учасники ринку давно чекали появи такого нового незаангажованого майданчика. На своєму порталі ми акумулювали усю юридичну аудиторію країни, а своїми проектами даємо можливість кожному учасникові удосконалювати свій професіоналізм і розвивати бізнес-стосунки"- відмітила Клавдія ШевелюкPR- директор проекту ЮРЛИГА.

Місія проекту ЮРЛИГА - розвивати правову культуру, а також етику надання і споживання юридичних послуг в Україні. Об'єднати ринок юридичних і суміжних послуг з його клієнтами, зробити його прозорим і пропонувати учасникам інноваційні інструменти і можливості для розвитку їх бізнесу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини