Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відбулася церемонія нагородження "Pravissimo"!

17 травня 2012, 10:04
323
0
Реклама

Ідея заохочувати журналістів, які освітлюють правову тематику, але при цьому не є співробітниками спеціалізованих видань, з'явилася кілька років тому, проте її втіленням в життя юристи зайнялися тільки минулого року. "На відміну від юриста, журналіст не обмежений в інструментарії. Саме тому потрібна ця нагорода, адже навіть і юрист іноді потребує захисту",- відмітив Валентин Загария, президент АЮУ.

Організатори сподіваються на популяризацію конкурсу надалі, і, що незабаром з'являтимуться нові номінації. Так, приміром, цього року була заснована номінація "Відео-репортаж".

Андрій Уманец (справа)

У номінації "Стаття в ЗМІ" переміг Андрій Уманецкореспондент відділу "Політика" газети Економічні вісті. Слід зазначити, що журналіст удостоївся нагороди АЮУ вже в другий рік підряд.

Ігор Колтуновжурналіст телеканалу НТН (групи каналів "Інтер") програми "Агенти впливу" став лауреатом в номінації "Відео-репортаж".

Ігор Колтунов (ліворуч)

І журналісти, і юристи виразили надію, що їх спільні зусилля допоможуть побудувати громадянське суспільство і зламати існуючу систему.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини