Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Юристи "Кліффорд Чанс" допомогли агрохолдингу отримати кредит

16 травня 2012, 12:53
159
0
Автор:
Реклама

Юридична фірма "Кліффорд Чанс" виступила радником компанії "Валинор", одного з найбільших в СНД агрохолдингов як по площі оброблюваних земель, так і за об'ємом урожаю, відносно отримання кредиту на суму до 45 мільйонів доларів США, наданого провідним міжнародним банком. Виручені засоби будуть використані для потреб поповнення оборотного капіталу.

Команда, що працювала над угодою, включала радника Дмитра Федорукаюристів Брюса Лишмана і Наталію Герус з київського офісу "Кліффорд Чанс", а також партнера Логана Райтаюристів Адама Пейджа, Дениса Монтгомери, Яна Галина і Єлизавету Сулейманову з московського офісу.

"Кліффорд Чанс" має довгу історію співпраці з "Валинор", юристи надавали послуги з питань підготовки до первинного розміщення акцій, включаючи проведення корпоративної реструктуризації і реструктуризації заборгованості; представляла інтереси компанії в переговорах з основними кредиторами, а також консультувала відносно залучення двох синдикованих кредитів, організованих Deutsche Bank A.G. (на суму 65 і 200 мільйонів доларів США відповідно).

За інформацією прес-служби "Кліффорд Чанс".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини