Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Велика мережа громадського харчування за підтримки ЮФ Arbitis перемогла в спорі з податковою

16 травня 2012, 12:49
106
0
Автор:
Реклама

Українська компанія "Перспективні технології", що управляє мережею громадського харчування ("Мандарин", "Жили-были", "Терка" та ін.) за підтримки юридичної фірми Arbitis отримала перемогу у справі про відміну податкових повідомлень-рішень в Харківському апеляційному адміністративному суді.

Керівний партнер Arbitis Олег Смотровщо здійснював судове представництво довірителя, зміг відстояти інтереси клієнта в спорі з податковою інспекцією. Суд повністю підтримав позицію "Перспективних технологій", що пред'явило позов до суб'єкта владних повноважень.

Відповідач обгрунтовував правомірність виданих повідомлень-рішень фактами завищення позивачем валових витрат і безпідставного віднесення сум до складу податкового кредиту актами податкових перевірок третіх осіб, а саме контрагентів клієнта. На думку ДПІ, контрагенти клієнта фактично не могли виконати зобов'язання перед компанією "Перспективні технології",  через різні причини. Як наслідок, суб'єкт владних повноважень дійшов висновку про нікчемність укладених клієнтом угод.

В ході апеляційного виробництва Arbitis вдалося довести обгрунтованість своїх позовних вимог і реальність досконалих з контрагентами клієнта угод і, як результат, відмінити повідомлення-рішення на суму більше 500 тис. грн.

За інформацією прес-служби Arbitis.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини