Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відкриті реєстри безкоштовних адвокатів будуть створені в кожній області

14 травня 2012, 09:09
150
0
Реклама

Реєстри знаходитимуться у відкритому доступі і розміщуватися на офіційних сайтах головних управлінь юстиції (у областях, містах Київ і Севастополь)які здійснюватимуть їх ведення і технічне забезпечення.

Зокрема, на сайтах головних управлінь юстиції (minjust.gov.ua/0/18219) розміщуватимуться локальні реєстри адвокатів, що надають безкоштовну вторинну правову допомогу на постійній основі за контрактом, і Реєстр адвокатів, що надають безкоштовну вторинну правову допомогу на тимчасовій основі на підставі договору.

Нагадаємо, що відповідає наказяким затверджений порядок формування і ведення таких реєстрів, підписав Міністр юстиції, детальніше про документ - в матеріалі Мінюст визначив порядок ведення реєстрів адвокатів, що надають безкоштовну вторинну правову допомогу.

Конкурси з відбору адвокатів, які надаватимуть населенню вторинну юридичну допомогу, будуть завершені до 1 червня 2012 року. Адвокати, що пройшли конкурс, притягуватимуться державою до надання безкоштовної вторинної правової допомоги громадянам України з 1 січня 2013 року.

Джерело: Мінюст.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини