Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Лекція №2 з циклу лекцій Олега Рябоконя "Усе про юридичний бізнес" відбудеться 5 липня

10 травня 2012, 09:15
295
0
Реклама

Нагадаємо, 9 квітня відбулася перша лекціяяка була присвячена питанням взаємозв'язку бізнесу і юриспруденції, конкуренції, стратегії і тактиці. У спеціальному інтерв'ю для ЮРTV Олег Рябоконь розповів, як з'явилася ідея провести цикл лекцій про юридичний бізнес, поділився враженнями від першої лекції, а також думками про становлення правової держави в Україні і власному саморозвитку.

Андрій Гринчук

Про почуте в ході першої лекції поділився Андрій Гринчуккерівний партнер юридичної фірми "Гринчук, Горпинюк і Партнери" :

"Особисто я був вражений почутим. Я був готовий прослухати спіч про унікальність професії, про особливу значущість роботи "Великої фірми", зрештою, про особливості роботи із державними органами-замовниками на великих тендерах. А курс було розпочато із цінностей та місії юридичного бізнесу. Більш того, саме на важливості побудови юридичного ринку на цих цінностях зроблено особливий наголос. Вперше від "гуру юридичного бізнесу" я почув про інший підхід, ніж прописане в "Біблії" для управлінця юрбізнесу - книгах Д. Майстера. Окрема підяка за експрес-курс лідерства в юридичному бізнесі, який вкотре підтвердив тезу, що лідер проявляється через свою команду".

Ганна Зоряпартнер юридичної фірми Ulysses відмітила:

Ганна Зоря

"У квітні у мене була можливість відвідати лекцію Олега Рябоконя, у рамках якої він відповідав на питання, що хвилюють не лише партнерів юридичних фірм, але і будь-яких фахівців, працюючих у сфері юриспруденції : як саме знайти свою нішу на ринку, які дії зробити, щоб твоя фірма змогла зайняти і утримати лідируючі позиції на ринку, за допомогою яких механізмів і стратегічних рішень можливо досягти будь-яких з поставлених цілей і завдань. Завдяки інтерактивному формату цієї зустрічі, учасники мали можливість поставити питання, що хвилюють їх. Олег Рябоконь, у свою чергу, грунтуючись на своєму власному досвіді і аналізуючи досвід своїх колег, дуже живо і наочно висловився по усіх проблемах, що хвилюють аудиторію. На мій погляд, отримати думку людини, що володіє, не лише глибинними знаннями в області права, але і практичним досвідом управління юридичною фірмою, було особливо цінне для усіх присутніх фахівців".

Тільки 5 лекцій в 2012 році після організації юридичного бізнесу, міжнародного розвитку юридичної компанії, успішного досвіду маркетингових стратегій і секретів побудови взаємин з клієнтами і розвитку клієнтської бази. Як зробити Ваш юридичний бізнес стійким? Як зайняти свою нішу на ринку? Як побудувати першокласний юридичний бізнес і чи можливо це в Україні? На ці і інші питання Олег Рябоконь відповість в ході циклу лекцій.

Олег Рябоконьгромадський діяч, правозахисник. Засновник, керівний партнер міжнародної юридичної фірми Magisters (1997 - 2009 г.г.).

Організатором заходу виступає проект ЮРЛИГА

Діловий медіа-партнер заходу - журнал СТРАТЕГІЇ.

Звертаємо увагу на те, що 1 червня лекція не відбудеться. Лекція переноситься на 5 липня 2012 року.

Дата лекції №2: 5 липня 2012 року

Час: 10:00 - 13:00

Місце: БЦ "ЛІГА", Прес-центр ЛІГАБізнесІнформ, вул. Т. Шамрыла, 23

Організаційний внесок:

2012 грн. за участь в одній лекції.

- 35% усім абонентам систем ЛІГА :ЗАКОН і членам АПУ

При участі в 4-х лекціях - 5-а лекція безкоштовно!

Для підтвердження участі, будь ласка, відправте эл. сполучення з вказівкою теми лекції, ПІБ, посади, організації і контактів для зворотного зв'язку по эл. пошті: registration@jurliga.ua і наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом!

Тел. відділу продажів : +38 044 585 55 37

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини