Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Юристи поділилися з львівськими школярами "таємницями" професії

7 травня 2012, 16:56
207
0
Автор:
Реклама

Дмитро Стельмащуккоординатор "Школи майбутнього юриста", відмітив, що завдяки такій програмі у учнів 10-11 класів шкіл м. Львова з'явилася унікальна можливість дізнатися більше про професію юриста, побачити роботу "зсередини".

Школярі відвідали офіс Західноукраїнської філії АТ Arzinger, особисто познайомилися з колективом компанії і поспілкувалися з адвокатами, зокрема, з керівником - Маркіяном Мальским. Пан Мальский розповів учасникам Школи про професію адвоката на ринку юридичних послуг і роботі адвокатської фірми в цілому. Крім того школярі прослухали міні-лекцію на тему - "Робота в міжнародній юридичній компанії, вимоги і переваги".

Учасники Школи за допомогою голови Львівського відділення АЮУ Владимира Яремко ознайомилися з діяльністю Асоціації юристів. Також пан Яремко відмітив необхідність залучення юристів до активної громадської правозахисної діяльності.

Юристи підкреслили необхідність знання іноземних мов для сучасного юриста, доцільність стажування в юридичних компаніях, а також проаналізували практичні навички, необхідні молодому юристові.

Після серії питань і відповідей, під час якої учасники Школи в основному цікавилися можливостями і доцільністю навчання за кордоном, доповідачі розповіли про цікаві моменти, які траплялися в їх юридичній практиці. Завершився захід міні-екскурсією компанією.

За інформацією прес-служби відділення АЮУ у Львівській області.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини