Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набули чинності закони про приватизацію шахт і реформування "Нафтогазу"

7 травня 2012, 15:19
170
0
Реклама

6 травня набули чинності закони, опубліковані в "Урядовом кур'єрові" 5 травня і що набувають чинності наступного дня після публікації.

Це Закон № 4650 - VI "Про особливості приватизації вуглевидобувних підприємств", що дозволяє приватизацію шахт шляхом їх продажу на аукціонах. Детальніше про документ читайте в матеріалі "Янукович дозволив приватизацію шахт".

Також Закон № 4658 - VIщо вносить зміни до Закону "Про трубопровідний транспорт" відносно реформування нафтогазового комплексу. Цим законом Кабінету Міністрів дозволяється реорганізовувати Національну акціонерну компанію "Нафтогаз України", проте забороняється приватизація НАК і компаній, які будуть створені в результаті її реорганізації. Детальніше - в матеріалі "Парламент дозволив реорганізацію НАК "Нафтогаз України" Кабміном".


Крім того, Закон № 4226 - VI "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України відносно вдосконалення механізму використання земель оборони", яким встановлюється, що особливості відчуження земельних ділянок, на яких розташовані об'єкти нерухомого військового майна, що підлягають реалізації, і земельних ділянок, які вивільняються в процесі реформування Збройних сил, встановлюються законом, а засоби, отримані від відчуження таких земельних ділянок, зараховуються до держбюджету і використовуються виключно на потреби оборони згідно з кошторисом Міністерства оборони в порядку, визначеному бюджетний кодексом.

Також набув чинності Закон № 4649 - VI про внесення змін до Закону "Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації", яким дозволяється приватизація 14 ТЕЦ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини