Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Експерти ILF - співавтори посібника з виходу на міжнародні фондові ринки

7 травня 2012, 13:49
93
1
Автор:
Реклама

Посібник присвячений способам залучення інвестицій на зарубіжних фондових ринках, а також практичним аспектам передінвестиційної підготовки аграрних компаній. Зокрема, автори видання детально розповідають про вимогах провідних світових біржяким повинні відповідати компанії, плануючі притягнути засоби. Також в посібнику розглядаються процедури підготовки до залучення інвестицій і зобов'язання компаній перед біржею після залучення інвестицій.

Серед біржових майданчиків у виданні фігурують: Варшавська фондова біржа і NewConnect, Франкфуртська фондова біржа (Deutsche Borse), Лондонська фондова біржа і AIM, NASDAQ OMX і Віденська фондова біржа.

Експерти ILF виступили авторами розділів присвячених Варшавській фондовій біржі і NewConnect, а також питанням вибору юридичного і фінансового радника для супроводу розміщення на біржі.

З боку ILF матеріали для видання були підготовлені асоційованими партнерами Оленою Пархоменко, Антоном Зинчукома також фінансовим консультантом фірми Дмитром Бабаевым. Крім того, в підготовці розділу про Варшавську фондову біржу участь взяв експерт WDM Autoryzowany Doradca Sp.z.o.o. (Польща) - авторизований радник біржі.

За інформацією прес-служби ILF.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини