Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Львові проходить Весняний діловий форум 2012

27 квітня 2012, 18:28
242
1
Реклама

Форум зібрав близько 200 учасників з різних міст України, а також з Польщі, Словаччини, Австрії і США. Захід проходить вже четвертий рік підряд, цього разу - на нещодавно побудованому до ЄВРО-2012 стадіоні "Арена Львів".

В ході відкриття заходу з вітальним словом виступили керівний партнер ЮК HD Partners Володимир Глащенковмер Львова Андрій Садовий, Жозе посол ЄС, Глава представництва ЄС в Україні Мануель Пінту Тейшейраа також віце-президент Асоціації міст України Мирослав Питцык.

По словах А. Садового, для бізнесу дуже важливо "відчувати пульс": як правильно інвестувати і в які галузі краще вкладати гроші. У свою чергу В. Глащенков відмітив, що сьогодні питання стоїть в соціальній площині. "Ми говоримо про мораль у бізнесі, і сьогодні можна усе змінити на кращий"- вважає керівний партнер ЮК HD Partners. Пан Тейшейра позитивно оцінив розвиток інвестиційного клімату Львова, при цьому не забувши згадати про резонансну справу екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Учасники Форуму обговорили ряд важливих бізнес-тем, зокрема: моральні принципи ведення бізнесу, можливості застосування державного приватного партнерства в Україні, стан банківського сектора країни і багато що інше.

Під час Форуму мер Львова Андрій Садовий і президент Американської Торгової Палати в Україні Хорхе Зукоски підписали меморандум про співпрацю в спільних інвестиційних проектах. За словами пана Зукоски, у Львова великий потенціал розвитку, тому інвестори зацікавлені вкладати капітал в місцеві ринки.

Детальніше про Весняний діловий форум читайте в наших наступних репортажах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини