Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Юрист CMS Cameron McKenna розповів, як інвестувати і придбавати за кордоном

20 квітня 2012, 16:32
198
0
Реклама

19 квітня в офісі CMS Cameron McKenna пройшов семінар "Придбання і інвестиції за кордоном", на якому Грэм Конлонпартнер по корпоративному праву в київському офісі компанії, поділився власним досвідом роботи в цій сфері. Грэм Конлон допомагає своїм клієнтам інвестувати в Молдову, Румунію, Росію, Україну, Сербію, Польщу і інші країни.

Маючи за спиною багаторічний досвід допомоги акціонерам в нелегкій справі придбання і інвестування, юрист акцентує увагу на наявності помічників : "Вам потрібні досвідчені радники, яким можна довіряти. І це стосується не лише юристів, але і фахівців у фінансових питаннях".

Обговорюючи due diligence (юридичний аудит компанії) юрист виділяє два блоки питань : питання вартісної оцінки і правові питання. Виходячи з відповідей на ці питання, відбувається оцінка можливих ризиків угоди, а також розробляється її детальніша структура.

Грэм Конлон також розповів про конкретні угоди, що відбулися при його участі, а також відмітив специфіку стосунків з власниками компаній. Особливий інтерес з боку учасників семінару викликали проблеми юрисдикцій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини