Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держоргани будуть зобов'язані надати інформацію для Єдиної бази даних

13 квітня 2012, 13:09
131
1
Реклама

Проте, як стверджує глава комітету Верховної Ради України з питань правосуддя Сергій Киваловвона наповнюється фрагментарно і повільно. "Це пов'язано з тим, що ми на суб'єктів владних повноважень не поклали відповідні зобов'язання"- стверджує народний депутат.

Для того, щоб встановити порядок і терміни створення такої бази і зобов'язати суб'єкта владних повноважень надати необхідні дані для її наповнення в парламенті зареєстрували законопроект "Про внесенні змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" про Єдину базу електронних адрес, номерів факсів (телефаксів) суб'єктів владних повноважень" № 10143.

Останнім передбачається, що не пізніше за 1 червня 2012 року необхідно забезпечити постійне внесення до Єдиної бази даних інформації про електронні адреси, номера факсів (телефаксів) суб'єктів владних повноважень.

Також Законопроект зобов'язує органи державної влади і органи місцевого самоврядування внести інформацію про їх електронні адреси, номери факсів (телефаксів) до Єдиної бази даних.

11 квітня парламентський комітет з питань правосуддя рекомендував Верховній Раді України ухвалити Законопроект в першому і в другому читанні і в цілому як закон.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини