Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Юристи Arzinger відстояли інтереси австрійської компанії в двох арбітражних процесах

9 квітня 2012, 15:13
131
0
Автор:
Реклама

Клієнт Arzinger поставив папір за замовленням української компанії, тоді як остання повністю не розрахувалася за поставлений товар, чим змусила австрійців звернутися до юристів по допомогу.

Спеціально сформована для цього проекту команда юристів Аrzinger з практики альтернативного дозволу суперечок і судового представництва оперативно проаналізувала численні документи справи і сформувала чітку правову позицію захисту інтересів австрійської компанії. В результаті, в інтересах клієнта були ініційовані два арбітражні процеси в Міжнародному комерційному арбітражному суді при Торгово-промисловій палаті України про стягнення заборгованості з українського боржника.

В ході роботи над проектом у Секретаріату виникли певні труднощі з повідомленням боржника про дату розгляду справи, що могло привести до припинення арбітражного виробництва. Проте, незважаючи на це, юристи добилися правильного повідомлення боржника про розгляд справи і, більше того, винесення арбітражних ухвал у обох справах на першому ж засіданні. Позовні вимоги австрійської компанії - клієнта Arzinger були задоволені в повному об'ємі.

Правовий супровід справи здійснювали керівник Западно-украинского філії Arzinger, керівник практики Альтернативного дозволу суперечок Маркіян Мальскийстарший юрист Дмитро Гадомский і юрист Володимир Яремко.

"Особливість цієї справи полягала в тому, що постачання товару з боку клієнта здійснювалося не безпосередньо, а через третіх осіб. Більше того, замовлення з боку боржника здійснювалися засобами електронного зв'язку за відсутності підпису, а також багатьох інших документів, які б відбивали зв'язок між обома юридичними особами. Незважаючи на це, юристам Arzinger вдалося переконати суд в наявності правових стосунків між клієнтом і боржником, а також в правоті нашого клієнта"- відмічає Маркіян Мальский.

За інформацією прес-служби Arzinger.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини