Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українська юрфірма в числі кращих в Центральній і Східній Європі

3 квітня 2012, 18:05
113
0
Реклама

Фірма, яка проходить у фінал конкурсу вже отримує право на Срібну нагороду в цій категорії і разом з іншими фіналістами, - успішними фірмами регіону бере участь далі в конкурсі на отримання найвищої, Золотої нагороди.

В минулі роки на нагороди International Legal Awards були номіновані такі фірми як Slaughter & May, Allen & Overy, Freshfields, Hogan Lovells, Linklaters (Великобританія), Pillsbury (США), Noerr (Німеччина), Plesner (Данія) і інші.

Конкурс International Legal Awards був заснований в 2008 році. Нагороди вручаються кращим юридичним фірмам, які добилися видатних результатів в поточному році і виявили довгострокові досягнення в менеджменті і лідерство на ринку. Переможців визначають спеціалізовані жюрі, що полягають із понад 120 керівників юридичних служб таких корпорацій як Alcatel, - Lucent, Bayer, Coca - Cola, Colgate - Palmolive, Danone, Dell, Nestle, General Electric, L'Oreal, Oracle і SAP. Строгий і конфіденційний процес відбору учасників заснований на досвіді членів жюрі і знанні ними ринку юридичних послуг. Переможець фіналу конкурсу буде оголошений і отримає Золоту нагороду на саміті International Legal Alliance в Парижі 14 червня 2012 року.

За інформацією прес-служби ЮФ "Астерс".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини