Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ряд практик ЮФ "Авеллум Партнерс" був відмічений Chambers Global

2 квітня 2012, 13:16
133
0
Реклама

Згідно з виданням, клієнти і експерти високо оцінюють "Авеллум Партнерс" і її команду. Микола СтеценкоКерівний партнер, отримав виняткові рекомендації в сфері корпоративного права / злиття і поглинань і ринків капіталів. Клієнти характеризують юриста як практика, який пропонує інноваційний підхід і надає високоякісні юридичні ради.

Гліб Бондарьпартнер, як і раніше, отримує від експертів високі оцінки його роботи в сфері банківського і фінансового права. Юрист високо цінується клієнтами за його практичний підхід і досвід в транзакціях на ринках капіталу, в області реструктуризацій і з питань корпоративних фінансів.

За останній рік Фірма зміцнила свої провідні позиції у сфері корпоративних фінансів в Україні. Юристи надавали консультації у ряді видатних фінансових транзакцій упродовж останніх 12 місяців в усіх ключових галузях української економіки, зокрема, в таких як реструктуризація кредитного портфоліо Интерпайпа у розмірі 887 млн. дол. США, синдикований кредит для Ukrlandfarming plc у розмірі 600 млн. дол. США, синдикований кредит для групи Milkiland у розмірі 100 млн. дол. США, кредити від провідних міжнародних банків для ведучих українських агропромислових груп - МХП і Кернел.

Крім того, команда "Авеллум Партнерс" надавала консультації у великій кількості транзакцій у сфері злиття і поглинань і за участю фондів прямих інвестицій, зокрема, в таких як придбання Енселко і Російських Масел групою Кернел, відомого пивного виробника Радомышль групою Oasis і VAB банку російськими інвесторами, придбання компаній Агри Альфа, Райз і Дакор агропромисловою групою Ukrlandfarming PLC, а також продажі компаній Рута, УкрФинансы, Ренесанс Кредит і Инкерман. У сфері ринків капіталу "Авеллум Партнерс" консультувала з питань організації програми MTN групи Метинвест у розмірі 1 млрд. дол. США і випуску єврооблігацій у розмірі 750 млн. дол. США у рамках цієї програми і надавала консультації з питань випуску єврооблігацій м. Києва на суму 300 млн. дол. США. На фронті IPO, клієнт фірми, Індустріальна Молочна Компанія успішно завершила своє первинне публічне розміщення на початку 2011 року.

Chambers Global - спеціалізований юридичний довідник, який щорічно видається компанією Chambers and Partners вже впродовж двох десятиліть. Видання являється грунтовним дослідженням ринків юридичних послуг у більш ніж 180 юрисдикціях. Робота юридичних фірм і окремих юристів досліджується шляхом аналізу інформації про здійснені проекти в ключових сферах практики з наступним спілкуванням дослідників з провідними фірмами і їх клієнтами.

За інформацією прес-служби ЮФ "Авеллум Партнерс".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини