Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

DLA Piper консультує міжнародного готельного оператора відносно відкриття готелю в Києві

28 березня 2012, 14:47
189
0
Реклама

Команда DLA Piper підготувала проекти договорів на управління готелем, а також зробила підтримку клієнтові у веденні переговорів і укладенні договорів з власником, українською девелоперською компанією. Юристи DLA Piper також консультували з податкових питань, проаналізували застосовність антимонопольного права України до цього проекту, підготували заяву в Антимонопольний комітет України і представляли інтереси клієнта в процесі отримання відповідного дозволу на управління готелем Fairmont Grand Hotel Kyiv.

Раніше, DLA Piper допомагала FRHI у веденні переговорів і укладенні договорів на управління двома об'єктами під брендом Swissotel в Одесі і в Києві, Україна.

Команду DLA Piper в цьому проекті очолив Скотт Антел (Scott Antel)партнер і глава практики готельного бізнесу в СНД (Москва), за підтримки Марини Бычковойюриста (Київ). Галина Загороднюк і Алла Гаврушкостарші юристи київського офісу, курирували роботу за проектом в його українській частці. Податкові консультації були надані податковою командою під керівництвом Світлани Мусиенкопартнера і глави податкової практики, за підтримки старшого юриста Іллі Свердлова.

Fairmont Raffles Hotels International (FRHI) - провідний міжнародний готельний оператор з більш ніж 100 готелями під брендами Fairmont, Raffles, і Swissotel .

За інформацією прес-служби DLA Piper.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини