Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Визначений переможець Конкурсу з міжнародного арбітражу

27 березня 2012, 16:01
397
0
Реклама

Після ряду завдань і турів на фінішну пряму вийшли команди Національного університету "Одеська юридична академія", Київського національного університету ім. Т. Шевченка і Львівського національного університету ім. И. Франка.

Команда Львівського національного університету ім. И. Франка

Коротке вітання, побажання удачі, жеребкування і ось вже учасників призвали "до бар'єру" - почався завершальний раунд.

На цьому етапі команди повинні були представити жури свої презентації аргументів відносно рішень у конкретних справах. Потім слідувала низка запитань учасників один одному і останній ривок - відповіді на зауваження суддів.

Костянтин Пильков і Геннадій Пампуха (зліва направо)

Свої аргументи команди по черзі надали на розгляд жури в складі Геннадія ПампухиПрезидента ЕАП; Константина Пильковакерівного партнера ЮФ Cai&Lenard; Микити Нотыюриста ЮФ "Авеллум Партнерс"; Тетяни Слипачукпартнера ЮФ Sayenko Kharenko; Тетяни Трайноарбітра МКАС при ЕАП; Ірини Калинскойпартнера "Бюро примирення Ірини Калинской"; Сергія Козьяковакерівного партнера ЮФ "Сергій Козьяков і Партнери"; Ярослава Петроваюриста ЮФ "Астерс" і Наталії Иваницкойстаршого юриста АТ Arzinger.

Після "допиту з пристрастю" з боку членів жури, команди залишили останніх для наради і вибору Кращого з кращих.

Команда Національного університету "Одеська юридична академія"

Місця розподілилися таким чином:

- 3-е місце: команда Львівського національного університету ім. И. Франка;

- 2-е місце: команда Національного університету "Одеська юридична академія";

- переможець: команда Київського національного університету ім. Т. Шевченка.

Члени жури хвалили хорошу підготовку учасників і закликали їх не бути занадто "серйозними" в арбітражі, де завжди знайдеться місце креативу. Крім того, Тетяна Слипачук відмітила призом представника команди з Одеси, а Наталія Иваницкая вручила нагороду капітанові з Києва, запросивши майбутнього юриста на стажування у будь-яку практику фірми на вибір.

Переможець: команда Київського національного університету ім. Т. Шевченка

В якості конструктивної критики Сергій Козьяков відмітив, що командам потрібно було більше працювати зі своїми тренерами, оскільки їм краще видно мінуси, які можна б було виправити.

"Перший досвід можна вважати вдалим- резюмує Геннадій Пампуха. - А наступного року в планах проведення конкурсу на міжнародному рівні, швидше за все на пострадянському просторі".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини