Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українська юрфірма виступила радником "Міжнародних Авіаліній України"

15 березня 2012, 17:49
138
0
Реклама

Юристи МЮФ Integrites детально проаналізували аспекти господарської діяльності МАУ, пов'язаної з продажем авіаквитків через сайт, а також можливі шляхи для здійснення эквайринга платежів з використанням спеціальних платіжних засобів нерезидентами. Укладення і рекомендації юристів посприяли досягненню домовленостей відносно здійснення European Merchant Services эквайринга платежів, здійснених резидентами і нерезидентами з використанням спеціальних платіжних засобів, з метою купівлі авіаквитків через сайт МАУ.

З боку МЮФ Integrites супровід проекту здійснювався юристом Євгенієм Блоком під керівництвом партнера Олександра Алексеенко.

Починаючи з 2008 року фахівці Integrites неодноразово консультували авіакомпанію МАУ по різних правових аспектах, пов'язаних з веденням господарської діяльності, а також успішно представляли інтереси МАУ в державних органах і судових інстанціях.

Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України (МАУ) " - провідна українська авіакомпанія, працююча на ринку впродовж 20-ти років. Основна діяльність МАУ - пасажирські і вантажні перевезення. Флот МАУ складається з 20 літаків "Боїнг-737" різних модифікацій.

За інформацією прес-служби Integrites.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини