Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Наталія Доценко-белоус консультує по розвитку державно-приватного партнерства в Україні

7 березня 2012, 17:08
175
0
Реклама

Програма розвитку державно-приватного партнерства (далі - ГЧП), яка була впроваджена і фінансується Агентством США по міжнародному розвитку. При цьому акцент робиться на залучення засобів і професійного досвіду приватного сектора з метою реалізації проектів, які сприяють поліпшенню інфраструктури і якості державних послуг як в міській, так і в сільській місцевості.

До основним напрямам діяльності програми відносяться: 1) сприяння правовим і інституційним реформам; 2) допомога в створенні національного органу з питань ГЧП для об'єднання інтересів влади і приватного сектора; 3) підготовка кадрів державного і приватного секторів відносно створення і втілення проектів ГЧП; інформування громадськості про потенційний вплив ГЧП на соціально-економічний розвиток; 4) створення і втілення 10 пілотних проектів ГЧП.

У рамках підтримки розвитку ГЧП в Україні 2 березня 2012 року пані Доценко-белоус провела тренінг для представників Львівської міської ради на тему: "Державно-приватне партнерство: стратегії залучення засобів в розвиток державних/муніципальних проектів".

Під час тренінгу була розроблена програма реалізації наступних проектів :

· будівництво автомобільної дороги на умовах ГЧП;

· рекультивація полігонів твердих побутових відходів;

· будівництво і експлуатація муніципального закладу охорони здоров'я.

За інформацією прес-служби ЮФ "Василь Кисиль і Партнери".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини