Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Міжнародна юридична служба" провела в Одесі курс бизнесс-шиппинга

5 березня 2012, 09:53
370
0
Реклама

"Міжнародна юридична служба" звернулися до керівників найбільших транспортних компаній України, які є клієнтами і партнерами фірми, з пропозицією провести навчання їх молодих фахівців. Результатом такої ініціативи фірми стало проведення в Одесі бізнес-курсу шиппинга для молодих фахівців транспортної галузі. Курс не лише унікальний по своєму контенту, такий захід організований в Одесі уперше.

Курс зібрав 60 слухачів провідних транспортних підприємств України : ТИС, Маерск Україна, Трансшип, Донмар, Європродукт, Дилекс Транспорт Україна, Нортроп, Варамар, Блэк Сі Шиппинг Сервіс, Вівал Марин, Юнимор Шиппинг Эйдженси, Ламан, Вару і інших, а також учнів з ОНЮА і ОНМУ.

Бізнес-курс проходив з січня по березень і складався з двох модулів, по 4 заняття в кожному. Кожне заняття було присвячене двом певним темам.

На заняттях експерти розглядали питання, пов'язані з ситуаціями, що часто виникають у компаній морегосподарського комплексу. Презентації грунтувалися на практичних випадках, розгляд яких завершувався готовим рішенням. Після закінчення модуля відбувалося обговорення пройденого матеріалу на прикладах (Case - study).

Микола Мельников, партнер "Міжнародної юридичної служби"

Лекторами курсу виступили провідні фахівці і партнери Міжнародної юридичної служби : Олена Лосевская, Наталія Мирошниченко, Микола Мельников, Іван Мовляк, Артур Ницевич, Артем Скоробогатов, Олександр Чеботаренко.

В ході занять лектори детально розглянули теми договорів морських перевезень, положень чартерів, документів експедиторів, Claims handling і Cargo claims, особливостей врегулювання суперечок в контейнерних перевезеннях, розгляду суперечок в міжнародних арбітражних судах, платежів (фрахт, демередж та ін.), загальної аварії і рятування, офшорних компаній і ризиків в роботі з ними, обміну податковою інформацією і міжнародних санкцій і багато що інше.

Після закінчення курсу усім молодим фахівцям був виданий Диплом учасника із загальною фотографією усіх учасників курсу.

За інформацією прес-служби ЮФ "Міжнародної юридичної служби".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини