Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дмитро Доненко виступить арбітром і тренером команди в міжнародних змаганнях по судових дебатах

3 березня 2012, 12:39
179
0
Реклама

Дмитро Доненко тренує команду студентів міжнародного права Київського міжнародного університету для участі в національному раунді судових дебатів Telders International Moot Court Competitionякий відбудеться в Одесі 2-4 березня. У цих змаганнях візьмуть участь університетські команди з Києва, Львова, Одеси і Острогу. Команда-переможниця представлятиме Україну на міжнародному раунді змагань, який відбудеться в Гаазі і проходитиме в Палаці світу Міжнародного суду ООН.

У період з 31 березня по 5 квітня Дмитро Доненко також виступить арбітром в судових дебатах по міжнародному комерційному арбітражу ім. Виллема Виса (Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot)які пройдуть у Відні. У 2010 році Дмитро брав участь в цих змаганнях у складі команди студентів, і досвід учасника згодиться Дмитру як арбітрові.

АФ ENGARDE регулярно підтримує ідею проведення судових змагань професійно і матеріально, надає спонсорську і тренерську підтримку як організаторам змагань, так і командам-учасницям. Минулого року АФ ENGARDE підтримала команду КИМО, що відвідала Лондон і взяла участь в судових дебатах по захисту прямих іноземних інвестицій (FDI Moot Court Competition). У 2012 році АФ "ENGARDE" надає спонсорську допомогу Франкфуртським дебатам по інвестиційному арбітражу (Frankfurt Investment Arbitration Moot Court)а керівний партнер фірми Ірина Назарова виступає на цих змаганнях в якості арбітра.

За інформацією прес-служби АФ ENGARDE .

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини