Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Києві відбулася Всеукраїнська юршкола по праву інтелектуальної власності

16 лютого 2012, 13:25
156
0
Реклама

Більше 40 студентів - представників вищих учбових закладів України прийняли участь в дводенній роботі школи, під час якої провідні юристи в області інтелектуальної власності обговорювали основні проблеми законодавчого регулювання, а також дали серію тематичних майстер-класів.

Тетяна Кудрицкаяадвокат, провідний юрист ЮФ "Василь Кисиль і Партнери", у черговий раз взяла участь в роботі школи, розглянувши разом із студентами деякі аспекти захисту прав інтелектуальної власності в мережі Інтернет в контексті доменних суперечок. Грунтуючись на існуючій практиці захисту прав, у своїй доповіді пані Кудрицкая поділилася з учасниками школи власними спостереженнями по найбільш використовуваних в доменних іменах об'єктах інтелектуальної власності, механізмах захисту прав на ці об'єкти і ключових питаннях, які визначають сьогодні ті риски, з якими стикаються учасники ринку у зв'язку з оборотом об'єктів інтелектуальної власності в мережі.

Під час дводенної програми студенти мали можливість поглибити свої знання і подискутувати з фахівцями, а також отримати відповіді на свої питання. Тема тенденцій і механізмів захисту прав інтелектуальної власності в мережі Інтернет була визначена учасниками як одна з найцікавіших цього року.

За інформацією прес-служби ЮФ "Василь Кисиль і Партнери".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини