Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Астерс" посилює податкову і корпоративну практики

14 лютого 2012, 10:03
204
0
Реклама

Олексій Хом'яків має 8-річний досвід роботи в управлінні податковою політикою українських компаній при здійсненні складної міжнародної реструктуризації бізнесу, наданні консультацій, пов'язаних із застосуванням українського податкового права великими міжнародними і локальними компаніями. Також А. Хом'яків спеціалізується в управлінні активами, правовому регулюванні фондових бірж і цінних паперів, а також на іноземних інвестиціях.

До приходу в Астерс пан Хом'яків працював на посаді директора з податкових питань групи компаній "Енергетичний стандарт"що здійснює комерційну діяльність в різних областях економіки на території СНД, також обіймав посаду старшого консультанта з питань оподаткування в компанії KPMG Українанадаючи консультації українським і міжнародним клієнтам з питань управління оподаткуванням, моделювання і впровадження найбільш ефективних, з податкової точки зору, реструктуризацій бізнесу, планування податків. Окрім цього А. Хом'яків управляв проектами повномасштабного аудиту (податкового і юридичного) комерційних підприємств різних галузей економіки, здійснював перевірки дотримання вимог податкового законодавства в контексті фінансового аудиту по МСФО.

Олексій Хомяков має міру магістра права і магістра міжнародного бізнесу Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Т. Шевченка. Отримав свідоцтво адвоката в 2008 році. Вільно володіє українською, російською і англійською мовами.

За інформацією прес-служби ЮФ "Астерс".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини