Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набуває чинності положення про державного адміністратора

3 лютого 2012, 10:26
1266
1
Реклама

З сьогоднішнього дня набуває чинності Положення про державного адміністратора і порядок його взаємодії з регіональними, місцевими дозвільними органами і суб'єктами господарювання. Положення затверджене наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі від 12.01.2012 №28.

Державний адміністратор - посадовець уповноваженого держоргану, який організовує видачу (переоформлення, видачу дублікатів, анулювання) дозвільних документів суб'єктам господарювання і забезпечує взаємодію місцевих і регіональних дозвільних органів.

У Положенні прописані повноваження держадміністратора, порядок взаємодії з дозвільними органами і суб'єктами господарювання.

У разі звернення суб'єкта господарювання (його уповноваженого обличчя) держадміністратор зобов'язаний надати вичерпну інформацію відносно вимог і порядку отримання(переоформлення, анулювання) дозвільного документу. Також він повинен видати усі необхідні бланки і при необхідності надати допомогу в їх заповненні, перевірити наявність необхідного комплекту документів.

Держадміністратор наступного дня після оформлення дозвільного документу (чи відмови в його видачі) сам повідомляє заявника про час видачі документу, про що має бути зроблений запис в спеціальному журналі.

Частково функції держадміністраторів прописані також в Законі "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини