Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Arzinger посилили практики фармацевтичного права і конкуренції за рахунок нового радника

30 січня 2012, 11:40
248
0
Реклама

Лана Синиця працювала в юридичній фірмі Юрсервис Консалтинг Компани, Антимонопольному комітеті України, обіймала посаду начальника відділу по супроводу зовнішньоекономічної діяльності і судово-претензійної роботи в компанії "Nemiroff", що управляє, також була керівним партнером в Lukowisc Swierzewskiy & Partners (Ukrainian Office). У вересні 2009 року пані Синиця стала начальником юридичного відділу компаній GlaxoSmithKline Pharmaceuticals Ukraine, GlaxoSmithKline Consumers Healthcare Ukraine.

"Ми дуже задоволені тим, що наша співпраця з Ланой під час її роботи в GSK переросла в її приєднання до нашої команди. Ми давно думали про необхідність найму професійного юриста, що має досвід роботи в глобальній фармацевтичній компанії з тим, щоб ще більшою мірою задовольнити потреби наших клієнтів - міжнародних і локальних компаній цього сектора економіки.

Зважаючи на те, проте, що створення власної юридичної функції в українських офісах міжнародних фармацевтичних компаній було досить рідкісним явищем, нам довго не вдавалося знайти відповідного кандидата"- відмітив Тимур Бондарев керівний партнер і керівник напряму охорони здоров'я і фармацевтики Arzinger.

У свою чергу, Лана Синиця прокоментувала зміну у своєму професійному житті таким чином: "Перехід в юридичний консалтинг в якості радника, поза сумнівом, є для мене кроком вперед, т. до. у такому разі я зможу робити свій вклад в захист і підтримку не однієї окремої компанії, а усього сектора в цілому. Вибір вказаних галузей (фармацевтика, косметика, харчова промисловість (алкогольні напої)) зумовив мій професійний досвід.

Крім того, розуміння того, як побудований і працює великий національний і міжнародний бізнес зсередини, дозволить мені запропонувати клієнтам нові підходи, ідеї для підвищення ефективності і бізнес орієнтованості юридичного консалтингу. Будучи керівником юридичної функції українського офісу глобальної фармацевтичної компанії, я за службовим обов'язком практично на щоденній основі спілкувалася з множиною юридичних консультантів.

Колеги з Arzinger, завжди приємно вражали і виділялися на тлі інших конкурентів своєю гнучкістю, креативністю, а також завглибшки розуміння проблем фармацевтичного сектора. Саме тому, коли я прийняла рішення покинути компанію і піти в приватний юридичний бізнес, у мене не було сумнівів відносно того, до якої саме команди професіоналів я хотіла б приєднатися".

За інформацією прес-служби Arzinger.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини