Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українські юристи допомагають здійснювати громадський контроль за аграрною політикою держави

27 січня 2012, 12:02
182
0
Реклама

Наказом міністра аграрної політики України від 10 січня 2012 року був створений орган,  до складу якого увійшли 80 провідних експертів аграрної галузі і представників АПК, у тому числі юристи, правозахисники, керівники бізнесу і члени громадських організацій. До числа експертів увійшли керівний партнер ЮФ "Кибенко, Оника і партнери" Олена Кибенко і партнер АТ Arzinger Ганна Льохова.

Громадська рада при Міністерстві аграрної політики України є постійно діючим консультативно-дорадчим органом, який покликаний виконувати завдання по сприянню участі громадян в управлінні державними справами і забезпеченню обліку громадської думки при підготовці і виконанні рішень Міністерства. Важливими завданнями ради є забезпечення зворотного зв'язку громадських організацій і об'єднань і узагальнення громадської думки про діяльність Міністерства. Окрім цього, члени ради братимуть активну участь в розробці і реалізації заходів по проведенню державної політики в аграрній сфері і в проведенні експертно-аналітичної оцінки законопроектів Міністерства.

 Знання і досвід Ганни Льохової і Олени Кибенко у сфері агробізнесу сприятимуть реалізації поставлених перед радою завдань.

З повним переліком членів Громадської ради можна ознайомитися по посиланню.

За інформацією Міністерства аграрної політики України.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини