Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українські юрфірми приєдналися до Декларації про відповідальне бізнес-партнерство

25 січня 2012, 13:43
152
0
Реклама

Центр "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності" за підтримки Посольства Норвегії в Україні і Проекту UNITER, який фінансується Агентством США по Міжнародному Розвитку (USAID) і виконується Pact, ініціювали Церемонію підписання Декларації по просуванню етичних (відповідальних) закупівель.

Декларацію підписали наступні компанії і організації : Avis, British Council, DTEK, Grayling, GSK України, Кока-кола Бевериджиз Україна, МТС Україна, Novo Nordisk, Pact, Platinum Bank,, ProCredit Bank, Siemens, АТ "Плоска", Міжнародний інститут бізнесу, Українська Асоціація по зв'язках з громадськістю, Центр "Розвиток КСО". Також учасниками стали Правова група "Павленко і Побережнюк" і ЮФ "Авеллум Партнерс".

Свою роботу проект начал рік тому, коли 18 українських компаній і організацій першими в Східній Європі почали реалізовувати ініціативу по етичному веденню бізнесу, підписавши Декларацію про відповідальне бізнес-партнерство. Згідно Декларації, компанії-підписанти зобов'язалися у своїй роботі віддавати перевагу тим партнерам і постачальникам, які ведуть свій бізнес прозоро і чесно, дотримують права людини, у тому числі у сфері трудових стосунків, а також виконують норм і стандарти законодавства з довкілля охорони.

За інформацією Centre corporate social responsibility development.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини