Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Авеллум Партнерс" виступили юридичним радником групи європейських банків

16 січня 2012, 12:30
167
0
Реклама

Юридична фірма "Авеллум Партнерс" виступила українським юридичним радником наступних банків : The Royal Bank of Scotland plc, лондонській филии Unicredit Bank AG, Raiffeisen Bank International AG і ЗАТ "Райффайзенбанк", які виступили уповноваженими головними організаторами синдикованого забезпеченого довгострокового кредиту у розмірі 100 мільйонів доларів США компанії Milkiland N.V., голландській холдинговій компанії групи компаній "Милкиленд". Кредит буде використаний для погашення існуючої заборгованості "Милкиленда", а також для підтримки подальшого розвитку бізнесу.

Команду "Авеллум Партнерс" очолив партнер Гліб Бондарь за підтримки юристів Олени Поляковой, Ірини Миколаївської і Константина Олефиренко.

Міжнародна юридична фірма Linklaters виступила юридичним радником Організаторів з питань законодавства Англії, Нідерландів і Росії.

До відома, Група "Милкиленд" - один з 5 найбільших провідних виробників молочної продукції на ринках Росії і України. Компанія робить широкий асортимент молочної продукції, у тому числі сири, свіжі молочні продукти і масло, які реалізуються по всій країні під торговими марками "Добряна" і "Коляда".

За інформацією прес-служби ЮФ "Авеллум Партнерс".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини