Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

AstapovLawyers проконсультувала німецьку компанію відносно угоди на суму 152 млн. EUR

16 січня 2012, 09:30
216
0
Реклама

AstapovLawyers проконсультували компанію Grunenthal GmbH, великого виробника фармацевтичних препаратів в Європі, в питанні купівлі Grunenthal компанією STADA AG. Загальна вартість угоди склала біля EUR152 млн.

Переговори між STADA і Grunenthal відносно купівлі портфеля брендових продуктів, включаючи відповідні структури продажів для національних ринків Центральної і Східної Європи, а також Середнього Сходу, почалися навесні 2011 року.

AstapovLawyers виступили місцевим радником німецькою Grunenthal GmbH, надавши компанії консультації з різних внутрішніх правових і регуляторних питань у зв'язку з придбанням дочірніх підприємств Grunenthal в Україні компанією STADA.

Разом з купівлею ліцензій на відповідні продукти усередині контрактної території, STADA придбала усі права на маркетинг цих препаратів в країнах, де вони поки що не були представлені

Grunenthal GmbH - заснована в 1946 році незалежна науково-дослідна, міжнародна фармацевтична компанія, що спеціалізується в області болезаспокійливої терапії, контрацепції і інноваційних продуктів. Продукція Grunenthal доступна більше, ніж в 100 країнах світу. В основному - це лікарські препарати, що відпускаються по рецепту лікаря.

За інформацією прес-служби AstapovLawyers.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини