Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українська юрфірма захистила інтереси клієнта в суді осторова Мэн

13 січня 2012, 10:09
140
0
Реклама

Причиною розгляду стало звернення міноритарного акціонера до суду острова Мэн, подане в травні 2010 р. На його вимогу суд усунув від керівництва групою компаній діючий на той момент менеджмент, що представляє мажоритарного акціонера. У результаті, повноваження по управлінню компанією перейшли до арбітражних керівників, призначених судом.

Кваліфіковані дії юристів AstapovLawyers, що представляли інтереси мажоритарного акціонера в партнерстві з адвокатами острова Мін (суперечка проходила в юрисдикції британського острова), незабаром привели до успішного результату. Суд першої інстанції відмінив раніше виданий наказ.

Міноритарний акціонер спробував оспорити це рішення в апеляційній інстанції - Високому суді правосуддя острова Мэн. Проте робота юристів AstapovLawyers по збору і формуванню доказової бази дозволила мажоритарному акціонерові отримати чергову перемогу і в суді апеляційної інстанції.

"Ця перемога стала результатом напруженої роботи юристів компанії, що приклали максимум зусиль для створення якісної бази доказів. Саме добре аргументована позиція адвокатів дозволила нашому клієнтові відстояти свої права на здійснення операційного управління своїй бізнес групою"- відмітив Олег Бекетоврадник AstapovLawyers .

За інформацією прес-служби AstapovLawyers.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини