Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рокіровка кадрів в Salans

5 січня 2012, 14:26
124
0
Реклама

Новим керівним партнером московського офісу Salans обраний Флоріан Шнайдерякий також є главою Глобальної практики Salans в області роздрібної торгівлі. 

Раніше цю посаду з 2006 року обіймав Матье Фабр-Маньянякий тепер очолить напрям стратегічного розвитку фірми в секторі товарів класу "люкс" в якості со-главы глобальної практики Salans в цій області, а також роботу з французькими компаніями в якості глави російської групи по роботі з французькими клієнтами.

Шнайдер спеціалізується на питаннях нерухомості і корпоративного права, консультує клієнтів, працюючих на ринку роздрібної торгівлі, товарів народного споживання, девелопменту, будівництва об'єктів нерухомості і інвестиційно-банківських послуг, а також із загальних питань податкового, трудового права і інтелектуальної власності. Він є головою робочої групи по нерухомості Російсько-німецької торгової палати в Російській Федерації. До приходу в Salans Шнайдер був партнером і главою практики нерухомості московського офісу фірми "Байтен Буркхардт".

Джерело: Право.Ru.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини