Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українські юристи відстояли інтереси білоруського постачальника нафтопродуктів

5 січня 2012, 11:15
161
0
Реклама

Спецрозслідування, почате в січні 2011 року, проводила Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Його ініціатором виступили українські нафтопереробні заводи, що заявили про негативний вплив імпорту нафтопродуктів на їх внутрішнє виробництво, а також на розвиток нафтопереробної галузі України в цілому.

AstapovLawyers в співпраці з юристами інших компаній-імпортерів зібрали велику доказову базу, що дозволила обгрунтувати відсутність подібної шкоди. І, як наслідок, відсутність підстав для введення спеціальних обмежувальних заходів відносно імпорту нафтопродуктів в країну.
У результаті Міжвідомча комісія завершила спеціальне розслідування, погодившись з аргументованою позицією постачальників нафтопродуктів. "Національні інтереси не вимагають застосування до такого імпорту спеціальних заходів"- вказала комісія у своєму рішенні.

"По суті рішення Міжвідомчої комісії є прямим свідченням готовності України повною мірою виконувати узяті раніше зобов'язання перед СОТ, Зоною вільної торгівлі і іншими торговельно-економічними організаціями. Своїми діями український уряд довів усій європейській спільноті, що права іноземних інвесторів і імпортерів, а також національних виробників для держави рівні" - прокоментував подію Олег Мальскийпартнер AstapovLawyers.


За інформацією прес-служби
МЮГ AstapovLawyers.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини