Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держслужба з питань захисту персональних даних почне прийом громадян

4 січня 2012, 14:53
167
0
Реклама

Міністерство юстиції з метою належної організації прийому громадян посадовцями розробило порядок особистого прийому в ГСЗПД України.

Прийом громадян посадовцями ГСЗПД України здійснюватиметься за адресою: м. Київ, вул. Марини Расковой, 15. Дні і годинник прийому мають бути затверджені наказом ГСЗПД України.

Вхід в приймальню ГСЗПД України є вільним і не вимагає оформлення пропуску.

Попередній (не пізніше, ніж за 10 днів до дня прийому) запис на прийом до Голови ГСЗПД України або до його заступників здійснюється відділом розгляду скарг, звернень фізичних і юридичних осіб Служби за адресою: м. Київ, вул. Марини Расковой, 15, або по телефону 517-60-02.

При записі на прийом не допускається з'ясування відомостей про особу громадянина, що не стосуються його звернення. Про відмову в записі і причинах такої відмови громадянинові зобов'язані надати відповідні роз'яснення.

Як відомо, Державна служба України з питань захисту персональних даних є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра юстиції України. ГСЗПД України забезпечує реалізацію державної політики у сфері захисту персональних даних.

За інформацією прес-служби Міністерства юстиції України.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини