Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ФДМУ оголосив конкурс з продажу контрольного пакету акцій "Закарпатьеоблэнерго"

30 листопада 2011, 12:13
96
0
Реклама

Конкурс з продажу акцій ВАТ "Закарпатьеоблэнерго" відбудеться 20 січня 2011 року у Фонді державного майна. Згідно з умовами продажу, початкова вартість пакету складає 135 млн. грн.

Запропоновані умови продажу державного пакету акцій покладають на приватного інвестора обов'язок погасити заборгованість за закуплену електроенергію на оптовому ринку електроенергії відповідно до договорів реструктуризації (світових угод) з державним підприємством "Енергоринок", направити інвестиції на виконання інвестиційних програм, а саме: модернізацію і будівництво електричних мереж і устаткування, впровадження і розвиток автоматизованих систем диспетчерсько-технологічного управління, впровадження і розвиток інформаційних технологій і інші.


Крім того, умови містять зобов'язання в соціальній і природоохоронній діяльності суспільства, які забезпечать захист трудових і соціальних прав працівників суспільства і збереження довкілля за рахунок виконання вимог по охороні повітря і водного басейнів, охороні і раціональному використанню земель і поводження з відходами. Для забезпечення контролю держави за майном і платоспроможністю суспільства запропоновані умови продажу зобов'язують приватного інвестора погоджувати з Фондом державного майна питанню зміни розміру статутного капіталу, перетворення суспільства, а також питання відчуження майна суспільства, балансова вартість якого перевищує 25% вартості активів суспільства.

Згідно з умовами конкурсу, інвестор повинен направити за підсумками фінансово-господарської діяльності суспільства в 2011 році частина чистого прибутку в розмірі не менше 30% на виплату дивідендів і перерахування до Державного бюджету дивідендів, нарахованих на придбаний в процесі приватизації пакет акцій суспільства, яким володіла НАК "Енергетична компанія України" і держава в особі ФДМУ.

По матеріалах прес-служби ФДМУ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини