Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінюст почне виконувати обов'язки центрального органу з питань банкрутства

16 листопада 2011, 16:24
127
0
Реклама

Міністр юстиції повідомив про прийняття розпорядження, яким визначений момент початку виконання Мінюстом нових повноважень і, відповідно, фактичне припинення повноважень Державного департаменту з питань банкрутства.

З 21 листопада 2011 року Міністерство юстиції і його територіальні органи почнуть фактичне виконання повноважень у сфері банкрутства.
Одночасно з цим набудуть чинності усі нормативно-правові акти Мінюсту з питань банкрутства, що регламентують порядок реалізації Міністерством нових повноважень.

Нагадаємо, згідно з Положенням про Міністерство юстиції, затвердженого Указом Президента України 6 квітня 2011 року, Мінюст визначений головним органом в системі центральних органів виконавчої влади по формуванню і забезпеченню реалізації політики з питань банкрутства.

На сьогодні, за словами Міністра юстиції, Міністерством проведені усі необхідні заходи для забезпечення виконання нової функції. Зокрема, затверджена уся необхідна нормативно-правова база, створені територіальні органи з питань банкрутства у складі головних управлінь юстиції в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві і Севастополі, здійснені усі необхідні заходи організаційного, кадрового і матеріально-технічного характеру.

За інформацією прес-служби Міністерства юстиції України

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини