Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Юристи Arzinger відвідали Щорічний Конгрес 2011 Міжнародної ліги конкурентного права

4 жовтня 2011, 13:22
155
0
Реклама

Міжнародна ліга конкурентного права (International League of Competition Law - LIDC) є об'єднанням професіоналів зі всього світу в області конкурентного (антимонопольного) права, інтелектуальної власності і недобросовісної конкуренції.

Конгрес LIDC проводиться щорічно і є основним заходом Ліги, на якому збираються виключно її члени обговорити питання, пов'язані з конкурентним правом, інтелектуальною власністю і проявами недобросовісної конкуренції.

Цього року Конгрес зібрав близько 120 учасників, членів LIDC, з країн Європи, США і Японії, серед яких представники світових компаній, судді, представники державних антитрастових відомств Європи і США, а також учені зі світовим ім'ям, конкуренція, що спеціалізується в питаннях, і інтелектуальній власності.

В ході двох днів роботи Конгресу обговорювалися питання захисту інтелектуальної власності під час проведення Олімпійських ігор в Лондоні; значущість поведінкової економіки у рамках конкурентного законодавства; міра відповідальності онлайн посередників (Інтернет-провайдери, оператори онлайн продажів) за контроль і запобігання недобросовісній конкуренції (продаж контрафакта); визначення найбільш значущих чинників, що впливають на розмір штрафів за порушення правил конкуренції (співпраця, програми відповідності, міра впливу порушення, стримуючий чинник), хто і на якій основі повинен визначати розмір штрафів (судді, конкурентні відомства, міністри).

За результатами доповідей представників національних груп і наступних обговорень учасниками Конгресу Правління LIDC підготувало резолюцію з рекомендаціями за рішенням розглянутих питань, а також практичними пропозиціями для органів влади.

"Це велика честь бути запрошеним на таку знаменну подію світового масштабу у сфері конкурентного права і інтелектуальної власності- відмічає Сергій Шкляр. - Міжнародна ліга конкурентного права є однією із старих і самих шанованих організацій у світі конкуренції. Будучи членом Ліги і її офіційним представником в Україні, у рамках АПНК ми маємо унікальну можливість працювати з кращими фахівцями світу у сфері конкуренції і інтелектуальної власності, представляти Україну в цьому питанні на міжнародному рівні, ефективно працювати у напрямі боротьби з недобросовісною, нечесною конкуренцією і розвивати традиції добросовісних конкурентних стосунків".

За інформацією прес-служби АТ Arzinger

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини