Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати пропонують допомогти місцевим бюджетам розрахуватися за тепло для підтримки платоспроможності НАК "Нафтогаз України"

18 лютого 2011, 17:09
847
0
Реклама

Депутат Петро Мельник (ПР) представив у Верховній Раді свій законопроект № 8121 про субвенції місцевим бюджетам на погашення заборгованості по різниці в тарифах на теплову енергію.

Змінами в Держбюджет-2011 автор проекту пропонує передбачити виділення засобів місцевим бюджетам на те, щоб вони погасили свою заборгованість перед суб'єктами господарювання, що виробляють теплову енергію. Останні, у свою чергу, зможуть за рахунок надходжень розрахуватися з НАК "Нафтогаз України".

Проект спрямований на те, щоб не допустити зриву встановлених зовнішньоекономічним контрактом термінів розрахунків НАК "Нафтогаз України" з "Газпромом" за природний газ, що може привести до авансовою формі розрахунків.

Субвенції місцевим радам пропонується надавати за рахунок засобів від сплати "Нафтогазом України" податку на додану вартість при митному оформленні природного газуввезеного на митну територію України в минулих періодах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини