Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Азаров відродить українську економіку шляхом інвестицій і інновацій

5 січня 2011, 13:45
943
0
Реклама

Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив Міністрові економіки Андрею Клюеву до 21 січня подати на розгляд уряду програму інвестиційно-інноваційної діяльності на рік.

На думку Н. Азарова, інвестиційні програми вимагають особливої уваги, адже від них залежить майбутнє України. Кожен міністр, керівник відомства і регіону разом з керівниками держпідприємств повинні визначити короткострокові інвестиційні програми на поточний рік, які одночасно стануть "містком" до середньостроковим (на 2-3 року). Пріоритетними є інвестиції інноваційного характеру, вважає Прем'єр, адже "технологічна відсталість нашої промисловості - це вирок для країни". Саме тому уряд і готово надати максимальну підтримку інноваціям.

Податковий кодекспо словах Азарова, викликає зацікавленість інвесторів, адже в нім передбачені прискорена амортизація основних засобів виробництва, звільнення від оподаткування частини прибутку, і навіть цілих пріоритетних галузей. Окрім цього, спрощені умови для створення і ведення бізнесу. Разом з НБУ Кабмін визначить об'єм кредитних коштівякі в поточному році можуть бути спрямовані на інвестиційно-інноваційне оновлення економіки.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини