Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набув чинності порядок ведення Книги записів про держреєстрацію актів на землю і договорів користування і оренди землі

4 січня 2011, 13:55
2121
0
Реклама

З 1 січня 2011 року набуло чинності постанова КМУ від 9 вересня 2009 року № 1021яким затверджені Порядок ведення Поземельної книги і Порядок ведення Книги записів про державну реєстрацію державних актів на право власності на земельну ділянку і на право постійного користування земельною ділянкою, договорів оренди землі.

Порядок ведення Книги записів про державну реєстрацію державних актів містить відомості про зареєстрованих державних актах на право власності на земельну ділянку, на право постійного користування земельною ділянкою, а також про договори оренди (суборенда) з вказівкою кадастрових номерів земельних ділянок.

Книга записів ведеться в єдиному екземплярі (у паперовому виді - територіальними органами Держкомзему, в електронному - структурними підрозділами державного підприємства "Центр державного земельного кадастру") і є складовою частиною державного реєстру земель. Записи в електронному вигляді вносяться впродовж 3-х днів від дати внесення записів в Книгу в паперовому виді.

Згідно з пунктом 11 Порядку дата внесення записів в розділ Книги являється датою державної реєстрації документущо засвідчує право на земельну ділянку.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини