Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Госкомнауки потурбувався про технологічну сумісність програмних комплексів центрів сертифікації ключів і засобів електронного підпису

17 листопада 2010, 14:33
613
0
Реклама

Наказом Державного комітету з питань науки, інновацій і інформатизації Адміністрації держслужби спецзв'язку і захисту інформації України від 13 серпня 2010 року № 8/229який набуде чинності 10 травня 2011 рокузатверджені технічні специфікації форматів представлення базових об'єктів національної системи електронного цифрового підпису.

Зокрема - технічні специфікації формату підписаних данихвизначальні вимоги до представлення електронного цифрового підпису у вигляді DER- кодованого блоку, що безпосередньо містить значення електронного цифрового підпису як результату криптографічного перетворення електронних даних, а також набір додаткових даних, необхідних для перевірки електронного підпису і визнання її дійсності.

Також наказ містить технічні специфікації протоколу фіксації часу. Вони встановлюють процедуру формування і перевірки відмітки часу, формати даних і протоколи взаємодії органів держвлади і місцевого самоврядування під час надання послуги фіксації часу.

Технічні специфікації протоколу визначення статусу сертифікату визначають процедуру інтерактивного визначення цього статусу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини