Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набуває чинності Порядок розгляду Минтрансвязи справ про легалізацію злочинних прибутків

5 листопада 2010, 11:35
890
0
Реклама

Набуває чинності наказ Минтранссвязи від 28 вересня 2010 року № 710яким затверджений Порядок розгляду Міністерством транспорту і зв'язку України справ про порушення вимог законодавства, регулюючого діяльність у сфері попередження і протидії легалізації (відмиванню) прибутківотриманих злочинним шляхом, і застосування санкцій.

Порядком визначена процедура розгляду Міністерством справ по застосуванню санкцій за порушення суб'єктами первинного финмониторинга вимог Закону "Про попередження і протидію легалізації (відмиванню) прибутків, отриманих злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму" і інших НПА в цій сфері.

У разі виявлення порушень органами Міністерства вони мають бути викладені в акті перевірки і передані на розгляд Комісії Міністерстваяка вирішує питання про застосування санкцій. Справа розглядається за участю суб'єкта первинного финмониторинга.

За результатами розгляду справи Комісія може застосувати до порушника штраф або ж справа може бути закрытеякщо факти порушення не підтвердяться, або якщо Комісія не прийме рішення впродовж 30 днів з моменту порушення справи.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини