Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кримські депутати хочуть бачити в Податковому кодексі податок на розкіш

22 жовтня 2010, 12:01
1458
0
Реклама

Верховна Рада Криму запропонувала передбачити в Податковому кодексі обов'язкові платежі з власників предметів розкоші. З таким зверненням депутати виступили на останньому засіданні діючого скликання.

У зверненні, яке підтримали 59 кримських парламентарів, говориться: "Пропонуємо доповнити проект Податкового кодексу України нормами, що передбачають введення обов'язкових платежів, що стягуються з власників предметів розкоші, що особливо актуально в нинішніх економічних умовах. Це дозволить перерозподілити частину податкового навантаження з найменш забезпечених громадян на осіб з високим рівнем прибутків і сприятиме не лише надходженню додаткових коштів до державного бюджету, але і збереженню стабільності і соціальної справедливості в суспільстві".

До речі, на вересневій сесії кримські депутати чотири рази голосували по пропозиції внести податок на розкіш. Ініціатором звернення виступив депутат Валерій Іванов, що очолює парламентську комісію із зовнішньоекономічних зв'язків, торгівлі і підприємництва.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини