Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінюст розробив Порядок залучення юристів до відповідальності за порушення у сфері протидії легалізації злочинних прибутків

6 жовтня 2010, 15:11
1491
1
Реклама

Наказом Мінюсту від 29 вересня 2010 року № 2340/5 затверджений Порядок розгляду справ про порушення вимог законодавства, регулюючого діяльність у сфері попередження і протидії легалізації (відмиванню) прибутків, отриманих злочинним шляхом, і застосування санкцій.

Порядок поширюється на нотаріусів, адвокатів і суб'єктів господарювання, що надають юридичні послуги (за винятком тих, хто надає ці послуги у рамках трудових стосунків)держнагляд за якими здійснюється Мінюстом.

Датою збудження провадження у справі про невиконання вимог Закону і інших НПА, регулюючих діяльність у сфері того, що перешкодило і протидії легалізації злочинних прибутків, являється дата підписання акту перевірки, проведеної Мінюстом.

Такі акти перевірок передаються на розгляд спеціальній комісії Міністерстваа само розгляд відбувається за участю суб'єкта, відносно якого ведеться виробництво.

Термін розгляду справи складає 30 дніві в результаті розгляду приймається рішення про накладення штрафу або закриття виробництва.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини