Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набуває чинності Закон, спрямований на захист родючості грунтів

30 липня 2010, 15:52
878
0
Реклама

1 серпня набуває чинності Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України по збереженню родючості грунтів".

Тепер земельні ділянки сільгосппризначення можуть використовуватися для ведення товарного сільськогосподарського виробництва тільки згідно з розробленими і затвердженими проектам землеустроющо забезпечує еколого-економічне обгрунтування сівозміни і передбачає заходи по охороні землі. При цьому співвідношення культур в сівозміні повинне відповідати нормативам, які затвердить Кабмін.

Використання земель без затвердження такого проекту землеустрою загрожує накладенням штрафу у розмірі від 850 до 1 700 гривен для громадян і від 5 100 до 8 500 гривен для посадовців. Правда, до 1 січня 2015 року ці вимоги поширюються тільки на тих власників і користувачів, які використовують сільгоспземлі для ведення товарного сільгоспвиробництва площею більше 100 гектарів.

См також ЛІГА :ЗАКОН "Адмінвідповідальність за "підприємницьке" використання сільгоспземель без проектів землеустрою переноситься".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини