Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набуває чинності Порядок переобладнання транспортних засобів

30 липня 2010, 11:45
1592
1
Реклама

Сьогодні, 30 липня, набуває чинності Порядок переобладнання транспортних засобів, затверджений постановою КМУ від 21 липня 2010 № 607.

Порядком визначена процедура переобладнання ТСпризначених для експлуатації на вулично-дорожній мережі загального користування, яке призводить до зміни повної маси і її розподілу по осях, розміщення центру тяжіння, типу двигуна, його ваги і потужності, колісної бази або колісної формули, системи гальмівного і рульового управління і трансмісії, у тому числі для роботи на газовому паливі і альтернативних видах рідкого і газового палива.

Переобладнання повинне здійснюватися власником ТС у індивідуальному порядку чи спеціальним суб'єктом господарюваннящо має нормативно-технічну документацію на відповідний вид переобладнання, погоджену з МВС і Минтранссвязи, і свідоцтво про узгодження конструкції ТС.

Після переобладнання власник ТС зобов'язаний провести оцінку відповідності ТС вимогам законодавства, правил, стандартів, нормативів, за результатами якої отримує сертифікат відповідності. Оцінка проводиться упродовж місяця.

Перереєстрація ТС проводиться реєстраційно-екзаменаційним підрозділом ДАІ МВС в порядку, передбаченому постановою КМУ від 7 вересня 1998 року № 1388.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини