Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Закони, що набувають чинності 29 липня 2010 року

29 липня 2010, 16:20
3028
0
Реклама

1. Закон № 2448 - VI "Про визнання що втратило силу Закону України "Про організацію і порядок діяльності Верховної Ради України"; см ЛІГА :ЗАКОН "Президент просто відмінив непотрібний Закон".

2. Закон № 2451 - VI "Про внесення змін до Закону України "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності" відносно здійснення господарської діяльності на підставі надання декларації"; см ЛІГА :ЗАКОН "Закон про застосування декларативного принципу в підприємництві підписаний Президентом".

3. Закон № 2433 - VI "Про внесення змін до Закону України "Про мобілізаційну підготовку і мобілізацію".

4. Закон № 2437 - VI "Про ратифікацію Угоди про позику (Додаткове фінансування на виконання Проекту реабілітації гідроелектростанцій) між Україною і Міжнародним банком реконструкції і розвитку, Листа-додатка N 1 до Угоди про позику (відносно фінансових і економічних даних) і Листа-додатка N 2 до Угоди про позику (відносно показників моніторингу і оцінки)".

5. Закон № 2424 - VI "Про внесення зміни в статтю 38 Закону України "Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні" відносно надання інвалідам першої і другої груп права на позачергове обслуговування".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини