Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набуває чинності Положення про єдиний центр зберігання будівельних норм

2 липня 2010, 09:00
770
1
Реклама

2 липня набуває чинності Положення о центральному фонді будівельних нормзатверджене урядом.

Згідно з документом, Центральний фонд формується з метою зберігання будівельних норм і вдосконалення інформаційного забезпечення органів держвлади і органів місцевого самоврядування юридичних осіб усіх форм власностіа також фізичних осіб.

Фактично, тепер усі будівельні норми буде централізований зберігатися у єдиному держоргані - Центральному фонді. Він складатиметься з контрольних екземплярів державних будівельних норм разом з їх справами, а також, галузевих будівельних норм. При цьому склад справи будівельної норми і вимоги до її формування і оформлення визначатимуться Минрегионстроем. Уряд закріпив необхідність постійного зберігання контрольного екземпляра будівельних норм разом з їх справами.

Тексти державних і галузевих будівельних норм, включених до центрального фонду, розміщуватимуться у вільному безкоштовному доступі на офіційному веб-сайті Минрегионстроя. Інформаційне забезпечення здійснюється для центральних і місцевих органів державної влади, органів місцевого самоврядування безкоштовно, а для суб'єктів госпдіяльності і фізосіб - на договірній основі.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини