Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Засоби із Стабфонду використовують для підтримки інвестицій і інновацій : набуває чинності постанова Кабміну

29 червня 2010, 10:48
443
0
Реклама

Сьогодні набуває чинності урядове постанова № 476 від 16 червня 2010 рокуяким затверджений Порядок використання в 2010 році засобів Стабфонду для державної підтримки реалізації інноваційних і інвестиційних проектів в реальному секторі економіки.

Порядок торкається використання засобів, передбачених п.5 ч.1 ст. 74 Закони про Держбюджет на 2010 рік. Вони, згідно з Порядком, прямують на здешевлення кредитів (у національній валюті, інвалюті, у тому числі від іноземних фінустанов) для реалізації інвестиційних і інноваційних проектів, а також представляються у вигляді державної підтримки для реалізації інвестиційних проектів на умовах спільного фінансування. Надаються засоби на конкурсних умовах.

Але на бюджетні кошти не слід розраховувати банкротам, реорганизующимся, ліквідовуваним підприємствам, що мають борги перед бюджетом, вже отримуючим (що отримало) финподдержку для інвестпроектів, що має заборгованість перед Державною інвестиційно-кредитною установою, збитковою упродовж останніх 3 років. Детальніше - в матеріалі "КМУ визначився з порядком підтримки інвестицій і інновацій".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини