Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набувають чинності правила ввезення незареєстрованих медизделий

29 червня 2010, 09:25
520
0
Реклама

Сьогодні набуває чинності Наказ Держінспекції по контролю якості лікарських засобів Мінохоронздоров'я № 112 від 16 червня 2010 року, яким затверджений Порядок ввезення на митну територію України незареєстрованих медичних виробів.

Згідно пункту 2 Порядкинезареєстровані медичні вироби можуть ввозитися в Україну без права реалізації і застосування в медичній практиці тільки з певною метою: державної реєстрації (перереєстрації), експонування на виставках (ярмарках, конференціях), проведення багатоцентрових клінічних випробувань, надання гуманітарної допомоги; для участі в програмі технічної допомоги, програмах міжнародної співпраці відповідно до міжнародних договорів; у разі стихійних лих, аварій, епідемій, епізоотій, екологічних і техногенних катастроф.

З 1 листопада 2010 року для митного оформлення таких виробів потрібне отримання митними органами того, що відповідає електронного повідомлення про можливість ввезення від Держінспекції по контролю якості лікарських засобів з накладеним цифровим підписом голови Держінспекції. Детальніше - в матеріалі "Прийнято Положення про порядок ввезення незареєстрованих медизделий".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини